Summertime

Suntem fericiți  te avem oaspete pe tot parcursul anului. Spațiul de joacă Terraplay e răcoros, dotat cu aer condiționat  și o mică terasă e pusă la dispoziția oaspeților. Pe lângă petrecerile pentru copii obișnuite din locația noastră (Laser Tag, Gaming area etc) îți propunem pe perioada verii și alte soluții.

  

American Summer KidsParty

Grill Party cu produse la grătar, hamburgeri, hoț dog, baloane și stegulețe colorate, treasure hunt, modelare baloane, momente de animație, jocuri antrenante etc.

Home KidsParty Concept

Petrecere pentru copii la tine acasă. Pentru petrecerea ideală a copilului și pentru liniștea deplină a părinților noi ne ocupăm de tot ceea ce ține de petrecere de la baloane, stegulețe, farfurii, pahare colorate la finger food, pizza, tort, candy bar și bineînțeles animație, concursuri cu copiii, dans, karaoke, facepainting etc.

Minigolf

Va oferim o nouă activitate recreativă larg răspândită atât în rândul copiilor cât și al adulților. Minigolful, cunoscut deja că sport internațional, este o oportunitate excelență de petrecere a timpului liber începând cu copii de la 3-4 ani. Potrivit atât că și activitate pe parcursul petrecerilor, cât și că modalitate de recreere în timpul liber, pe lângă distracție, te așteptăm să-ți încerci îndemânarea, spiritul competitiv și atenția.

Petrecere Copii
Botez

Pentru botezul bebelușului tău îți propunem o petrececere inedită într-un spațiu unde atât copiii cât și adulții se vor simți extraordinar. Știm că botezul e un moment unic în viață familiei tale și ne-am gândit să organizăm totul pentru ține în cel mai mic detaliu. Protagonistul petrecerii: bebelușul tău. De aceea credem că alegerea unui loc de joacă pentru petrecerea lui poate fi un dar înconjurat de momente unice pline de bucurie. Adulții pot să savureze în liniște toate momentele petrecerii, iar copiii vor avea liber la distracție și joacă.

Vom avea grija de copilul tau!

Hai sa ne cunoastem!