in Pipera, Bucuresti

Despre Noi

Despre Terra Play!

Loc de joaca pentru copii cu zona de Laser Tag (una dintre primele arene Laser Tag care folosesc cea mai inovativa tehnologie aparuta pe piata), Terra Freedom Playground, Teens Area (Playstation, masa de fussball, biliard, mini basket, etc) si lounge pentru parinti.

Pentru cei care nu stiu deja, laser tag-ul presupune  un paintball virtual in care devii un erou hi-tech cu vesta si pistol laser, indeplinind misiuni in echipa. Conceptul de Laser Tag a aparut in urma vizionarii primului film din seria Star Wars (1977) de catre americanul George Carter, care a raspandit strategia de joc in intreaga lume.

Terra Play isi propune sa fie partenerul de joaca al copiilor cu varste de la 2 la 14 ani. Fie ca va doriti ca cei mici sa isi consume energia intr-un loc care le ofera o sursa inepuizabila de distractie , fie ca vreti sa organizati pentru ei zile de nastere sau aniversari, echipa noastra va e alaturi cu solutii personalizate.

Testimoniale

Andreea Ionescu

“Un loc de joaca aparte. Mi-a placut in mod deosebit grija personalului pentru copii, dar am apreciat si faptul ca in arena laser tag am gasit echipamente de ultima generatie, de care copiii au fost tare incantati si au povestit inca 2 zile dupa. Recomand pentru zile de nastere sau chiar pentru petreceri de adulti cu copii. Cei mici au un loc de joaca dedicat, iar adultii se pot bucura de Parents Lounge.  “

staff-page

VOM AVEA GRIJA DE COPILUL TAU!

HAI SA NE CUNOASTEM!